- Jessica - Utbytesstudent i Virginia

Hold my hand and never let me go, take a leap of fate into the unknown

Befinner mig fortfarande i min lilla lyckobubbla för tillfället, mår så jäkla bra att det borde vara olagligt nästan haha. I vanliga fall brukar jag vara rätt stressad under sådana här skolveckor då vi har prov-på-prov-och-inlämningar-och-presentationer-och-allt-möjligt, men just nu känner jag mig rätt lättad för att det ändå känns som att jag har saker och ting relativt under kontroll. 
 
Har även bokat hälsokontrollundersökning (äntligen) om exakt en vecka. Ska bli skönt efter allt bök att få den gjord så jag kan skicka in alla pappren nu så snabbt som möjligt, men samtidigt så är jag världens spruträddaste människa typ och att jag ska ta massa sprutor snart gör att jag typ vill gå och gömma mig. Åh, vid sådana här tillfällen önskar jag att det fanns någon slags framspolningsknapp så man fysiskt slapp känna alla otrevligheter. 
 
Dessutom har jag skickat iväg en massa mejl (känns som att det är allt jag gör om dagarna typ, haha), så nu är jag nästan klar att skicka iväg stipendieansökningar och så är allt med ansökningarna klara så nu väntar jag bara på hälsodokumenten. 
Åh, så himlahimlahimla taggad på detta alltså... ♥


Namn
Kom ihåg mig till nästa gång

Din mailadress (visas ej)

Bloggadress

Kommentar