- Jessica - Utbytesstudent i Virginia

Kommer sakna dig min finaste syster

Det har verkligen gått upp för mig de senaste dagarna att jag kommer vara ifrån min familj i 10 hela månader. Tänkte på det igår att det kommer verkligen kännas jätteknäppt att t.ex. lämna min syster. Men samtidigt är jag glad att Sara tänker åka och plugga i Asien i höst, dels för att hon verkligen vill det och det är alltid lika roligt att se någon göra någonting som den verkligen vill, men även för att det känns skönt att vi antagligen kommer att vara borta samtidigt. För det hade känts ännu konstigare om jag var hemma och fortfarande kvar i mina vanliga rutiner, men hon inte är där. Om man hela sitt liv har varit ett av två syskon så kommer det oavsett vad vara en stor omställning att inte alltid ha sitt syskon där.
 
Vi har dock kommit på att det kan bli lite lurigt om vi ska skypa. Om jag hamnar på östkusten eller i mitten av USA blir det lite lättare, men om jag hamnar på västkusten kommer det blir riktigt knepigt. Då kan det bli upp till 15 timmars tidskillnad, beroende på var i Asien hon kommer vara.
 
Alltså vem kommer jag nu kunna dra med på fototurer där vi kommer hem en timme senare och med ungefär 400 foton på minneskortet, sitta och prata med en hel morgon om alla våra planer i framtiden, krama så mycket att du börjar skratta och säga att jag kittlar dig på halsen, tycka att det både är roligt och helkonstigt att fyra-fem olika personer på helt olika ställen frågar oss om vi är tvillingar (hände när vi var i USA i två veckor april 2012) eller bara vara mitt sjukaste och knäppaste jag med (jag vet att du i hemlighet älskar mina roliga små danser, sånger och skämt)?
 
Älskar dig min finaste syster, kommer sakna dig enormt mycket!♥


Namn
Kom ihåg mig till nästa gång

Din mailadress (visas ej)

Bloggadress

Kommentar