- Jessica - Utbytesstudent i Virginia

Smile and the world will smile with you

Mina favoritstunder på hela veckan är fredagskvällen (otippat eller hur, haha?) och lördagsmorgonen (om jag inte jobbar det vill säga). Älskar att gå upp runt nio ungefär och bara ta det superlugnt och skönt till tolv ungefär. Titta på film, läsa och äta långfrukost. Gud vad det är bäst. Idag, eftersom att jag är ledig från skolan känns det ungefär som lördagmorgon och jag älskar det! ♥
 
Idag är planerna att ta det lugnt och bara njuta av att vara ledig fram till klockan två ungefär, vid tre har jag tid för att kolla resultatet på tuberkulostestet i stan, förbereda stipendiekuverten och alla ansökningshandlingar, ner och lämna CV och skicka iväg allt på posten, hem för att plugga matematik och läsa svenskan. Känns som en väldigt bra dag i alla fall, speciellt med tanke på att jag redan har haft världens myigaste morgon och klockan är inte ens elva ännu. 
Satte datumet på nedräkningsappen på 17:e augusti har jag för mig och för ett par dagar sedan var det exakt 200 dagar kvar! Åh, är så rädd, exalterad och förväntansfull men framförallt så jäkla taggad att det inte är sant!


Namn
Kom ihåg mig till nästa gång

Din mailadress (visas ej)

Bloggadress

Kommentar