- Jessica - Utbytesstudent i Virginia

Stipendier.se

Måste bara inleda det här inlägget med att säga att om ni vill söka stipendier på en hemsida som fixar allt åt er (dvs. sorterar alla och sammanställer vilka stipendier du kan söka) så måste jag, trots att jag själv inte fick det resultatet som jag önskade, rekomendera stipendier.se. Mejlade ju dem att jag i själv verket faktiskt bara kunde söka 2-3 stycken av de 79 stipendier de hade skrivit att jag var berättigad till, fick mejl runt fem timmar senare där de bad om ursäkt för felaktigheterna och att jag skulle få pengarna tillbaka. Så jag får intrycket av att det är en riktigt seriös hemsida i alla fall!
 
Jag vet dock inte riktigt hur jag ska göra nu, om jag ska försöka leta upp stipendier på egen hand eller om jag ska försöka mig på det en gång till (kanske med en annan sida eller samma men förtydliga att det är på gymnasienivå och att jag inte idrottar inom en förening).
Blir i alla fall att återse den här tjocka boken fast i en något uppdaterad och röd version (beställt den och två andra på biblioteket).
 


Namn
Kom ihåg mig till nästa gång

Din mailadress (visas ej)

Bloggadress

Kommentar