- Jessica - Utbytesstudent i Virginia

Fredag fredag fredag

Frukosten vi hade i min journalismklass idag. Mums, bagels med cream cheese, småpannkakor, muffins (som dock smakade kaffe vilket var blä) och dounts.
Jag, Sofie (Danmark) och Johanne på första sidan av skoltidningen. De hade dock gjort lite fel i artikeln och sa att jag var med i Cross country teamet men lämnade ute både Cornelia och Johanne (som faktiskt var med där).
Vi åkte iväg för att titta på Hayleys volleyboll game som min värdpappa är coach för. Det är så roligt för deras team heter ninja turtles och laget de mötte idag var min skolas volleyboll JV team.
Efter volleyboll matchen så var det lite splittrade åsikter om vi skulle åka till IHOP eller en mexikansk restaurang så vi åkte till red hot & blue någonting istället haha. Såhär gammaldags var det inrett.

Okej så glöm det jag skrev om tappat skollusten igår, antar att jag bara hade en lite sämre dag. För idag var istället förvånansvärt bra. På min government lektion fick vinett papper med fyra olika partier namngivna efter bokstäver. Sedan skulle vi välja vilket vi föredrog och de flesta valde B eller C, vilket vi fick reda på i slutet representerade demokrater och republikaner. Själv blev jag något grönt parti som jag aldrig hört talas om. Och nu håller vi på med att komponera vårt eget parti med  värderingar och åsikter om economy, freedom, healthcare och taxes t.ex. så tyckte att denna lektion var väldigt rolig för en gångs skull.


Namn
Kom ihåg mig till nästa gång

Din mailadress (visas ej)

Bloggadress

Kommentar