- Jessica - Utbytesstudent i Virginia

Long time no see

Hej Sverige! Känns som det var otroligt länge sedan nu, både här på bloggen och på Skype. Har varit sjuk sedan i torsdags, inte feber-sjuk men har haft sådan fruktansvärd huvudvärk att jag varit tvungen att stanna hemma från skolan. Vaknade upp igår och mådde bra men sedan kröp huvudvärken tillbaka under frukosten så blev att stanna hemma ännu en dag till (vilket Paula, min värdmamma dock bara tyckte var bra).

Jag hade gärna haft lite planer den här helgen men eftersom jag precis varit sjuk var det ingen idé att göra planer för denna helg, så vi har mest gjort lite småsaker här hemma. Jag började läsa (och hann läsa ut) en av Gayle Formans nya böcker och gosh vad jag älskade den. Har lite abstinens nu när den redan är slut och uppföljaren kom ut i oktober så funderar att beställa hem båda böckerna på amazon där de inte kostar så mycket alls. 
Händer inte jättemycket exciting saker just nu, men har flera spännande saker som händer i framtiden. Bland annat ska jag och Marine till det stora och bra mallet i närheten nästa helg (både hon och jag är nästan löjligt övertaggade, speciellt eftersom vi fått en stört bra idé som vi måste planera lite för att kunna förverkliga), om några veckor ska jag och andra utbytisar på en dagsutflykt till Philadelphia och lite andra spännande saker som dock inte är helt bestämt ännu. 


Namn
Kom ihåg mig till nästa gång

Din mailadress (visas ej)

Bloggadress

Kommentar