- Jessica - Utbytesstudent i Virginia

Fredagsbio

Igår blev en sådan dag som jag bara kände att jag inte är redo att lämna det här stället på långa vägar. Började med en väldigt rolig skoldag och slutade med en rolig fredagskväll med Marine och Ernesto. Vi träffades vid fyra och gick runt i affärerna som fanns i närheten av den nya bion, gick in i five and below igen (där de förresten bara spelade julmusik redan nu, i början av november) och så hittade vi en rolig gosedjur-, julsaker- och kortaffär där Marine fann sig en stor boll av enhörning (så söt!) och jag blev kär i en turtle. Var omöjligt att gå ifrån den (och då har jag inte haft ett gosedjur på flera flera år) så blev att jag köpte den och ska mysa med när saknaden blir lite för jobbig, som igår.
Vi hittade en tuff backpack på five and below. Attans att vi redan har ryggsäckhandlat alltså. Haha.
Marine hittade en hel outfit (mössa inkluderat of course), kan det bli bättre?
Jag kände mig väldigt hipster och retro bärandes dessa brillor. 
Vi gick in på en mataffär och här kan ni se en liten del av julavdelningen som de har.
Alla här ÄLSKAR chick-fil-a och då var det alltså dags för min första gång att testa det. Gillade det, även om det är väldigt onyttigt som McDonalds. Tog bild och snapchattade till Ariel som har pratat om att amerikaner älskar chick-fil-a och att jag måste testa det.
Aren't they the cutest things ever? Vi döpte min turtle till Mr. Penguin och the unicorn till Miss Fattie.
Jag och Marine försöker visa hur stora deras small size i läskmuggar är (typ dubbelt så stora som största muggen hemma) men misslyckas lite eftersom det inte syns bra på bilden.
Här är vi alla tre! Var så roligt för vi hade alla påsar att bära på från affärerna och sedan fick man en small popcorn och small soda gratis, så vi hade supermycket saker att bära på. Så när Ernesto tappade sin biljett på golvet kom en kille som jobbade där fram och frågade om han behövde hjälp eftersom det seemed like he really needed it. Så då tog killen hans Coca Cola och följde honom ända fram till biostolen. Haha, det var roligt och otroligt snällt av honom.


Här är deras "small sized" popcorn och soda. 


Namn
Kom ihåg mig till nästa gång

Din mailadress (visas ej)

Bloggadress

Kommentar