- Jessica - Utbytesstudent i Virginia

Dagen innan spring break

I fredags var det en väldigt bra dag i skolan, var så mysigt för alla var på så bra humör då det var dagen innan spring break. Sofie var tillbaka från Kalifornien så fick krama om henne och prata lite med henne innan vi fick kramas hejdå för en vecka igen haha. 

Jag var inte megataggad på lov ändå av anledningen att jag kände att spring break kom alldeles för snabbt. Herregud snart är det ju maj liksom och då måste jag lämna alla här som jag tycker så mycket om. På min government lektion så fick jag se ett gulligt promposal där Mr. Taylor var med på det lite haha och tidigare i veckan så har man ju fått se lite andra också. Alla frågar alltid på något storslaget sätt här till prom.
Jag och Johanne tidigare i veckan i biblioteket och skrev på våra research papers. Vi tog lite sneakys då man egentligen inte ska ha mobilen uppe (eller prata).
Vi fick kika på lite tidigare yearbooks från olika skolor på vår journalismlektion. Jag gillade detta uppslag lite extra mycket. 
Vi startade morgonen med att köpa kaffe (för mig blev det varm choklad dock) i torsdags och fredags.
Vi hade distributionsday i journalism i fredags också och hade då som vanligt frukost på lektionen då. Alltså ser ni den gigantiska muffinsen? Var väldigt mysigt, Johanne skippade skolan i fredags men hade Sofie och Shelby att prata med så vi hade det mysigt ändå!
Haha Daya var trött efter lunchen så då gjorde jag och Miranda kungastolen (de hade aldrig gjort den förut). Queen Daya blev det liksom då haha. Ariel agerade paparazzi och fotade hur mycket bilder som helst under denna händelse. 

 


Namn
Kom ihåg mig till nästa gång

Din mailadress (visas ej)

Bloggadress

Kommentar