- Jessica - Utbytesstudent i Virginia

Friday again, happy dance all over again

Happy Friday på er! Så ska försöka recapa de senaste dagarna lite. Har en del bilder också att visa er! 

Gjorde mitt projekt i fotografi att hitta saker som stavade ens namn. Var faktiskt hur kul som helst när jag faktiskt hittade bra saker. 

Vi fick pass i journalism att gå ut och fota för en bild som skulle kunna vara en yearbook bild. Jag fotade Shelby och sedan agerade jag modell i de andras foton haha. 
Jag har tagit en himla massa selfies på Johannes mobil haha, när hon inte sett. Så då fick jag tillbaka typ femtio selfies som denna på min telefon.


Hittade fina vårblommor när jag var ute på kombinerad promenad och fotostund.

Igår var jag ute på promenad med Cornelia. Vi gick en jättefin lite slinga med skog och träd runtomkring (som går förbi mitt hus och brevid en liten bäck). Sedan gick vi till Safeway och tog ut pengar, stannade till ett tag i affären och kollade runt för amerikanska butiker bara är så roliga att kika på all de har. Lite roligt dock hur vi började bra med promenad och slutade på dessertdelen av Safeway. Köpte något att dricka på Carabou och hade fikastund där som äkta skandinaver innan vi gick hem igen. Det var så mysigt verkligen, fint väser och härlig pratstund!Namn
Kom ihåg mig till nästa gång

Din mailadress (visas ej)

Bloggadress

Kommentar