- Jessica - Utbytesstudent i Virginia

Tillbaka till skolan

Första dagen tillbaka till high school blev oväntad bra. Det trodde jag inte på morgonen när det tog mig en timme nästan att komma upp ur sängen och jag fick använda all viljestyrka jag hade verkligen.  Blev en himla bra och mysig dag, då jag fick återse och krama om vänner, catcha up och bara skämta runt lite med dem igen. Jag och Seth hade så jäkla roligt på min oceanography lektion (talking you, det är där saker händer alltså) och han drog asdåliga "that's what she said"-skämt hela lektionen. Hamnade också i ännu en diskussion med min lärare i samma klass (han provocerar mig med mening och frågar ut mig och sätter på plats för att han tydligen "gillar att diskutera med mig"). Som vanligt blev det lite global warming diskussion, Sverige snack och om den där återvinningen som han är så bestämd att han inte tänker göra det för han är så lat. Fick ett till smeknamn också utöver Sweden och Jess, nämligen Volvo. Haha alltså så fult.

Annars så var det bara himla roligt att återse allihopa igen. Som Ariel, Sara, Tyler, Johanne, Robbie, Christina, Seth, Michael, Cornelia och Ernesto och kommer ju möta fler imorgon också, som Shelby, Sofie, Ummie, Daya och Miranda. 
Kände mig väldigt älskad av småttingarna idag. Lucy hoppade upp och skulle lägga sig på mina ben (trots att min värdmamma satt brevid) hela tre gånger (hon som är så snål annars) och Peyton kom två gånger och gosade också. Jag älskar att ha djur alltså. Så jäkla mysigt.


Namn
Kom ihåg mig till nästa gång

Din mailadress (visas ej)

Bloggadress

Kommentar