- Jessica - Utbytesstudent i Virginia

When on a cruise to Bahamas

Vi körde under Chesapeake bay bridge på väg ut från Baltimores kust. Det var rätt så häftigt.
Satt och njöt av solen i min klänning en timme första dagen. Det var allt som krävdes för att jag skulle bli rödaste av rödast på nästan hela kroppen. Aldrig bränt mig så jäkla rejält. Gjorde så fruktansvärt ont alltså. Tog nästan hela veckan innan det röda blev brunt. Sedan tog det inte många sekunder innan allting började flagna också. Men jag har lärt mig läxan. Spelar ingen roll om vi är på kusten av Virginia i april, att det endast handlar om en timme eller att det var molningt och lite blåsigt.
Jag och Hope första middagen på båten. Alltså så lyxigt. Åt tre rätters middagar hela veckan. Förrätt, varm rätt och efterrätt. Och hade gulligaste och snällaste servitörerna någonsin, på riktigt. Den enda kvällen vi inte hade just de två, så serverade de oss lite ändå och hämtade dricka och sa hej och lite sånt, trots att de hade fullt upp.
Kasinot på båten var häftigt, med alla dess färger och olika former. Kan tänka mig att Vegas är som detta fast x10.
Väldigt fancy inrett, nio våningar totalt, en massa hissar och fina utsmyckade lokaler.
Spelade bingo för första gången någonsin och jag vann! Det var lite coolt. Dock inte mina prispengar eftersom att min värdmamma betalade allting. Men 230 dollar blev vinsten.
Första stoppet blev Port Canaveral, Florida. Där gav vi oss av till Mantee cov för paddling. Jag och Hope var ett väldigt bra team (de hade aldrig paddlat förut någon av dem) och vi fick se mantees (sjökor tror jag översättningen kan vara på svenska), de var väldigt roliga, såg ut som stora grå stenar i vattnet. 

Galet färgglad och fin solnedgång i Florida.Namn
Kom ihåg mig till nästa gång

Din mailadress (visas ej)

Bloggadress

Kommentar