- Jessica - Utbytesstudent i Virginia

Last even/black day in high school

Sofie, Johanne och jag med vår journalism lärare Ms. Umberger
Sofi och jag med vår government lärare Mr. Taylor. 
Dör lite av denna bild. Min hand hamnade på något awkward sätt och fastnade typ. Kallar det min T-Rex arm haha.
Tog en bild med Mr. Weddel igår. Om det är två personer som verkligen älskar att vara lärare är det Mr. Taylor och Mr. Weddel (som är roomies och typ bra kompisar) och det märks verkligen också.
Vi konstaterade att i och med att detta är sista black day så var detta vår sista lunch tillsammans (även om inte alla var där). So sad. I och med att Ariel inte kommer vara där imorgon (min sista riktiga high school dag) så betyder det också att jag haft min sista lunch med henne, sista fotografilektionen och bara sista dagen i skolan med henne. Och vi visste det inte ens. Hur sad är inte det.
 
Annars så har dagen innehållit en hel del skratt. Jag och Johanne blev tillsagda i vår engelska lektion "stop touching each other!" vilket vi skrattade åt senare. Vi håller alltid på med varandras hår, masserar etc. bara det att de är så otroligt rädda för allting i amerikansk skola. Idag efter skolan har jag bakat chokladbollar till lördag och även att ta med till skolan imorgon eftersom det är min sista dag. Känns så overkligt. Har bara ett final i engelska på måndag och sedan är high school över.


Namn
Kom ihåg mig till nästa gång

Din mailadress (visas ej)

Bloggadress

Kommentar