- Jessica - Utbytesstudent i Virginia

Nytt sedan senast

- Gjorde mitt första final idag (i fotografi) och förmodligen det näst sista också. Fick reda av Mr. Bain idag att jag med allra största sannolikhet kommer bli exempt från the final i Franska (den enda personen, så hörrni nu tar vi en tyst minut för hur speciell jag är alltså. Haha lol). Var väldigt oväntat ändå, men känns ju såklart skönt. Så då är det enda jag har finals i Engelska tror jag, om jag nu inte kan bli exempt i det också trots att det är en sophomore klass (måste egentligen vara junior-senior klass för det).

- Fick min yearbook idag! De har gjort ett bra jobb med den alltså, blev inte besviken. Det enda är att det var ett antal oväntade fulbilder där i på mig. Aja, haha gav mig ett gott skratt i alla fall. Ska be lite människor signa den, än så länge har Johanne bara skrivit i den.Litet snabbt utdrag från boken.

- Ikväll är det powder puff game (tjejer som spelar amerikansk football för en gång). Ville väldigt gärna signa upp för det, men eftersom det skulle vara när jag var i New York gick inte det. Men sedan blev själva matchen flyttade till ikväll, men har ingen ride så jag och Sof som ville kolla på matchen i alla fall kommer förmodligen inte kunna det tyvärr. 

- När jag var i NY bestämdes det att utbytesstudenterna trots allt får vara med på graduation på min skola. Vi får dock inte ha cap n gown eller gå upp på själva scenen (löjligt att det är state law när alla andra skolor i Virginia typ struntar i det då) men vi får platser på graduation och våra namn kommer ropas upp och så vidare. Känns ju bra ändå att någonting hände till slut, så mycket som jag försökte att vi skulle få vara med på graduation. Ville ju dock ha cap and gown, men man kan ju inte få allt. 


Namn
Kom ihåg mig till nästa gång

Din mailadress (visas ej)

Bloggadress

Kommentar