- Jessica - Utbytesstudent i Virginia

Poolparty and graduation

Hej Sverige! Idag var det en vanlig chill dag i skolan, gjorde inte alls vidare mycket förutom att titta på film, sitta i biblioteket, lämna in två projekt och spenderade sedan hela sociologilektionen med att bara prata med Mr. Weddel om kulturskillnader och han frågade en massa om vad jag vill göra, de språk jag läser/läst (om det är något som folk blir imponerade av är det att jag läst så många språk). Kommer sakna mina sociologiklasser alltså, åh.

Efter skolan bar det av till Claire med ett gäng andra för poolparty och avskedsfest för Anastasiya. Kan inte fatta att hon åker hem imorgon. Kramades så mycket det bara gick. 


Lantern som alla skrev ett meddelande till Anastasiya och sedan släppte iväg.
När det började regna och dags för tårta flyttades allting in i vardagsrummet.
Sedan klockan sex var vi tvungna att åka vidare till Marine's graduation. Tog faktiskt inte mycket längre än vad vår gjorde och då är de ändå fyra gånger så många seniors som graduated. 
Vi satt lite spända på när de skulle ropa upp hennes namn. Har ingen bild från det för var busy med att spela in video där vi skriker som galna när det är hennes tur. Alltså, vad jag skrattade åt den, Ernestos skrik och folks relation framför är bara priceless. Proud friends var det här. 


Åh vi var så glada att jag såg henne precis innan vi var tvungna att springa iväg till där vi skulle bli upphämtade så vi hann ta en gruppselfie. Hon var så glad att vi var där att det var så värt och roligt. 


Namn
Kom ihåg mig till nästa gång

Din mailadress (visas ej)

Bloggadress

Kommentar