- Jessica - Utbytesstudent i Virginia

Sista dagen i NYC med college tour och West Village


Sista hotellfrukosten. Det tyckte vi var lite tråkigt såklart och kändes helkonstigt med sista dagen också. 
Efter frukost skulle vi checka ut så fick packa packa packa. Skönt att det inte var så mycket grejer ändå, gick väldigt snabbt då.West village någonstans
Sedan blev det dags för the college tour på FIT (Fashion institute of Technology). Efter att frågat runt vart vi skulle gå (säkerhetsvakten trodde jag sa bookstore istället för college tour lol) vi dessutom hade lite tidspress så kom vi äntligen fram. 
Här är kafeterian med starbucks. Vi fick reda på att de får gratis kaffe under finals och de har movie Wednesdays, speciella grejer typ som när det är Oscarsgala och fått besök av en del kända 
människor. Så det var väldigt roligt att ta en college tour. Hade gärna velat gå in i the dorms och klassrummen och kollat men eftersom de var stängda för sommaren så gick inte det tyvärr. 

Lunchade gjorde vi på Olive garden som låg precis på Times square.

Sista vi gjorde var att kika lite i affärer såsom Forever 21. Kom faktiskt ut därifrån utan att köpt någonting, jag sa att Antonia skulle vara stolt över mig.
En taxi in the store sådär bara, ingen biggie

Vi hittade ett photobooth i affären, finaste bakgrunden var det också. Vi delar kärlek för photobooths och Forever 21. How can you not love it.
Sista selfien på busstationen, so sad❤️ Har ett par andra men de är lite sjuka så visar nog bara denna haha. Även om det såklart var tråkigt att säga hejdå igen så hade vi så himla bra dagar så alltså, var mestadels glad över det.


Namn
Kom ihåg mig till nästa gång

Din mailadress (visas ej)

Bloggadress

Kommentar