- Jessica - Utbytesstudent i Virginia

Ytterligare ett hejdå

Idag kunde jag och Ariel äntligen få till vår lilla födelsedags/avskedsmiddag på IHOP. Det var så otroligt mysigt och roligt. Tre timmar gick så sjukt fort men det var en så bra sista gång ändå. 
Jag hade gjort en liten goodiebag med allt från örhängen, nagellack, svenskt godis, en svensk flagga som hon blev hur excited över som helst haha, ett bildkollage på oss och ett brev. Och hon hade haft samma tanke och gav mig lite roligt och gott amerikanskt godis, en supersöt tröja, en ballong och ett precis-vår-humor födelsedagskort. Det är så kul hur vi är som twins vad gäller mycket. Jag svär hennes beteende och tankesätt är mer svenskt än amerikanskt.
"I'm such a model" sa hon direkt efter.
Efter IHOP drog vi vidare till Supertarget som låg i närheten. Hittade roliga saker, skämta runt där och sedan testa skor. Standard. 
Lol alltså detta. Jag testade ett par wedges och blev som en freaking giant jämfört med henne. Aldrig känt mig så lång som i Amerika.

Haha ni ser ju bara hur mycker hon gillade att hålla på med flaggan.

Köpte smink och amerikanskt godis att ta med hem och sedan var sista stoppet Coldstone för en glasshake innan min värdmamma hämtade upp oss igen. 

Ikväll var sista gången med Ariel också och det är återigen så overkligt att jag sagt hejdå till henne. Vi hade världens bästa sista middag och sista gång i alla fall, åtminstone när it all hit me och jag börjar gråta som tusan så kan jag glädja mig åt det. Hon har varit min Amerikanska BFF hela året och det var varit so much fun. 


Namn
Kom ihåg mig till nästa gång

Din mailadress (visas ej)

Bloggadress

Kommentar