- Jessica - Utbytesstudent i Virginia

Att ha gosiga katter


Alltså åh vad jag tycker det är mysigt med djur. Den här lilla killen är bara så söt och bjuder oftare in till gos. Det tog ett litet tag men nu är han bara den mysigaste katten ever. Just nu ligger han och sover mot mitt ben, snarkar och gör små lustiga ljud, medan jag precis avslutade franska plugget. Hade en väldigt intressant dag idag. 

På min government lektion så gjorde vi ett förslag till government's budget 2015 och exemplet han tog upp var en kille som sitter bakom mig. Så fruktansvärt amerikansk och pratar alltid om gunrights, att det inte är bra med Obamacare eller skatter. Så hans budget var rätt intressant att se ändå. Han minskade ner hur mycket pengar som helst på utbildning, energi och miljö. Sa att global warming ändå bara är en myt. Så ökade han USAs redan stora militärbudget på 490 någonting billion dollars till 500. Alltså förstår ni att det är quadrippel mer än alla andra länders budget på allting. Gav argumentet "so everyone knows they can't mess with us and try anything". Inte så konstigt att deras ekonomi är åt skogen med en budget på vara militären som den där liksom haha.

Sedan lektionen efter var det sociologi och då skulle vi ranka olika yrken som vi fick 1-30 utifrån vilket var mer prestigefyllt. Haha, rätt roligt ändå för fick argumentera rumpan av mig där. Med fem andras åsikter var det sjukt svårt (man var tvungen att vara helt överens och dessutom hade vi bara runt 40 minuter).

Annars är det bara ett par dagar till Kalifornien! Pratade med de flesta av mina lärare idag om vad jag kommer missa och sådant och fick svar från flera "I'm not worried about you. We'll take care of it". Haha guess I'm a good student ändå, trots mitt 30% vocab quiz i engelska t.ex. som fick min engelskalärare att skriva "What happened Jessica?" Med stora röda bokstäver. Haha, kunde inte orden helt enkelt. Inte svårare än så. Roligt ändå.


Namn
Kom ihåg mig till nästa gång

Din mailadress (visas ej)

Bloggadress

Kommentar