- Jessica - Utbytesstudent i Virginia

Universal Studios
Ska strax släcka lampan och sova, för att ta pigg för sista dagen i LA och tagga Hollywood imorgon. Idag var verkligen sjukt awesome och hur jäkla kul helst. Jag och Antonia börjar redan bli sjukt ledsna att vi bara får en vecka tillsammans och att det sedan är dags att lämna. Dock känns varje dag här som en vecka för vi hinner göra så otroligt mycket. Förresten, vi hade en jordbävning på 4.4 imorse. Och jag och en hel del andra sov oss igenom det (känns lagom bra) och därmed missade "the real California experience" folk snackade om idag. Godnatt Sverige!
Bodil Berggren säger:

Hej Jessica,

Ser härligt ut med blå himmel och värme. Hur länge stannar ni i LA? Det verkar genom att läsa din blogg som om du trivs bra i din familj nu? Skönt i så fall att det sista månaderna blir bra, när är det daxs för hemresa?

Jag längtar jättemycket till att Anders och jag åker till NY i månadsskiftet sep/okt för att fira min födelsedag, det verkar finnas så otroligt mycket att se där.

Kram Bodil

Svar: Hej Bodil!
Det var hur härligt som helst! Vi stannade ungefär fyra dagar i LA. Ja, jag trivs hur bra som helst med familjen verkligen. Känns skönt att det blev rätt till slut även om det tog ett par gånger! Hemresa blir i slutet av juni, inte säker på datum helt men tror 28-29 från DC.

Åh, det tror jag blir jätteroligt för er, för det finns ju hur mycket roligt som helst att se där!

Kram :)
Jessica

2014-03-18 | 12:55:51


Namn
Kom ihåg mig till nästa gång

Din mailadress (visas ej)

Bloggadress

Kommentar