- Jessica - Utbytesstudent i Virginia

Another day of American life

Har haft en väldigt mysig dag idag. Först vanlig skoldag, men var så roligt att träffa mina vänner efter helgen igen och catcha up sådär. Hade allas gängpresentationer på sociologin idag och jag blev både rädd och fascinerad. Nu förstår jag varför Mr. K sa att "LA is not a nice place" och att det var farligt, för varenda gäng som presenterades var lokaliserat i Kalifornien och ibland andra ställen utöver det. MS-13 var även spännande att höra om för det finns här i närheten, för några år sedan hade de t.om. medlemmar därifrån som gick på Brentsville och i nuläget går det några på grannskolor här. 

Annat än detta var jag och min värdmamma och handlade på Safeway (man kan både vara effektiv och ha roligt på samma gång), köpte mat på subway och efter det har jag bara hängt i köket hela kvällen med Hope.
Photography class


Satt och höll på med mitt spread i yearbook (practice inte real thing tyvärr) i journalism class idag och medan jag väntade på den sega datorn kilade jag igenom en yearbook från några år tillbak a. Tycker det är så roligt att se allt det och är nyfiken hur detta års kommer se ut.

Rainbow. Försökte mitt bästa att ta en bild från bilen. 
Fotografiprojekt för imorgon var distortion.
Hola säger:

Hur vet man om man kommer bli junior eller senior? Är det olika på olika skolor? För jag har sett folk som åkt efter ettan och varit seniors men andra juniors :)

Svar: Hej! Det är olika beroende på ens skola. Vissa skolor tillåter alla utbytesstudenter att bli
Jessica

2014-05-13 | 18:42:19


Namn
Kom ihåg mig till nästa gång

Din mailadress (visas ej)

Bloggadress

Kommentar