- Jessica - Utbytesstudent i Virginia

En lördag på en hel del ambassaderStartade morgonen med lite starbucks (min frappuccino smakade typ som milkshake eller glass haha) innan vi gick vidare mot ambassaderna.


Första var Trinidad & Tobago. Och Marine och alla andra var såklart glada över the free stuff man fick om man ville. 

Det spelades musik över alla kvarter med alla ambassader nästan så det var världens partystämning tyckte jag.Nästa ambassad var Australiens. Den gillade jag bäst. Så himla sköna dialekter, man fick gratis smakprov av mat och fika både utanför när man stod i kö och när man var inne, vi fick tatueringar, tygpåse och prata med jättehärliga och trevliga australiensare. What's not to like with that liksom. 
Nästa var Kazakstan. Den var väldigt bra den med. Vi blev förvånade över hur stort landet faktiskt är och det var lite roligt att lära sig lite mer om olika länders historia och få en stor dos kultur idag bara. Här mötte vi även upp Anastaysia, Claire och Adrien.
Next up var Filippinska och den bjöd på mer konst, kläddesign, lustiga hattar och föreställning av olika slag.
Det var någon youth pride i parken också som vi gick och kikade på också, pratade med lite folk och fick gratis grejer.

Hela gänget för dagen.


Brasilianska ambassaden var väldigt fancy. Efteråt satt vi ute på gräset och lyssnade på live musiken de spelade medan vi väntade på de andra.

Bolivias ambassad, som dock mer såg ut som japansk tyckte jag.

Mia, alla utbytesstudenter och Leanne, en av regional cheferna för ASSE. 


Efter vi var klara i DC så åkte vi till Gerogetown för de andra skulle äta (jag och Sofie åt indonesiskt tidigare på dagen till lunch) så jag och Sofie gick runt lite i butiker istället. Hittade denna som var så mysig och hade lite av allt. 
Jag är så sneeky haha. Medan Sofie testade ett par shorts fick jag se en tjej testa brudklänningar och så var hennes kompis där för råd. Kändes så himla amerikanskt och roligt att se. Både med hur viktigt klänningen är, hur man måste ha med sig smakråd och stöd och hur de har separat område endast till för detta, med speciell spegel och allt.Namn
Kom ihåg mig till nästa gång

Din mailadress (visas ej)

Bloggadress

Kommentar