- Jessica - Utbytesstudent i Virginia

En vanlig fredag i high school

- Spenderade Journalism lektionen med att braida Sofie's and Johanne's hair, försöka läsa på danska, pratade dialekter och fick höra Shelby när hon pratade med New York accent och lite mer southern. Det var en väldigt mysig lektion.
 
- Brandalarm under nästa block, som var government. Så under det hemskt öronbedövande ljudet fick vi gå ut på parkeringsplatsen i några minuter innan vi kunde gå in igen.
 
- Min sociologilektion är så himla intressant alltså, finns den på er skola i USA om ni ska dit ta det, så jädrans fascinerande saker vi får läsa och diskutera om! Nu gör vi i alla fall ett grupprojekt om olika gäng. Vi ville ha MS-13 som faktiskt finns här i närheten, men fick till slut "black gangster disciple nation".
- Skollunchen som jag faktiskt köpte idag för en gångs skull. Skulle betala det negativa beloppet på skolkontot när jag inte hann packa lunch en dag här i veckan och då köpte jag lunchen för den såg rätt god ut ändå. Popcorn chicken kallar dem detta. Salladen var dock inte alls så mys, väldigt dålig kvalité. Var en rolig lunch även om både Ariel och Miranda var borta idag.
 
- På min engelska lektion så skulle vi skriva en tanka poem och vi fick en kvart att göra det på. Jag som suger på poesi hann såklart inte ens skrapa ihop en decent på den tiden (vad är det med amerikanska skolan och alla dessa gör-på-superkort-tid-uppgifter egentligen? Alltid på det sättet. Som att man kan göra saker på ett bra sätt om man får jättelite tid på sig för allting).
 
- Som CIE hade jag oceanography idag. Jag och Christina presenterade vår powerpoint på tsunamis äntligen och sedan var det chill lektion som vanligt. Min lärare sa i slutet att jag måste börja utbilda dem om Sverige och typ göra något så de får testa svenska matkultur. Haha, som att jag inte försökt utbilda dem om Sverige hela den här tiden när de säger "America is the best" och vad gäller mat vet jag inte vad jag ska göra i sådana fall. Standard med chokladbollar liksom? Har ni något förslag Sverige? (Djungelvrål har jag redan delat ut till de flesta jag vet).
Amanda säger:

Smörgåsar med ägg och kaviar kanske ;) kaviar är ju verkligen en svensk grej! (vet inte om du gillar det dock) (kom på att det kanske inte är så lätt att fixa) Eller kanelbullar? De ser ju annorlunda ut där iallafall, men de kanske inte smakar så himla annorlunda haha

Svar: Lite svårt att ta till skolan bara. Plus att jag inte själv gillar kaviar och svårt att köpa det här dessutom. Men jag gillar förslag! Kanelbullar vore bra, men det känns inte så himla svenskt då de har det här rätt mycket också. Oftast bara att det är med frosting eller något på ;)))
Jessica

2014-05-03 | 22:09:40


Namn
Kom ihåg mig till nästa gång

Din mailadress (visas ej)

Bloggadress

Kommentar