- Jessica - Utbytesstudent i Virginia

Field day

Här anordnades Hunger game, aka vattenkrig med vattenpistoler som inte bara sköt vatten utan även någon sorts färg. Åh vad jag och Ariel var sugna på att göra detta, dock ville inte blöta ner oss och jag hade vit tröja på mig haha.
Så himla amerikansk carneval med pie toss. Här var det lärare och seniors som fick pajer skjutna på sig for the sake of raising money.
Claires tur to be in line of the pie toss
Med en kupong man fick i skolan fick alla en gratis glass. 
Toppen tyckte vi och valde samma jordgubbsvaniljglass. Posarna var det här.
En av aktiviteterna som fanns var bland annat cake walk där man kunde vinna cupcakes. Man gick bara runt och så drog de ett nummer och så vann man om det var det nummer man stod på.
Sarah, Ariel och jag hängde lite på läktaren ett tag.
Detta hände bland annat haha. Filmade även Ariel när hon sa ett par saker på svenska som jag lärt henne, alltså hysteriskt kul varje gång en amerikan försöker sig på svenska.
Här spelades det dodgeball vilket vi även var med i en lite konstig och aning våldsam omgång.På kvällen åkte jag på middag på Red Robins med Ariel, Sarah, Shannon och Henry


Amen wow de hade Statue of Liberty med en hamburgare som fackla, borde inte det vara the real one egentligen, så mycket mer amerikanskt ju ändå.
Efter maten så blev det en tur på Target (gosh älskar bara att gå runt i den affärer, så jäkla stor) med alla utom Henry. Alltså haha vi var rädda att bli utslängda fem minuter efter vi kom dit så som vi skojade runt som vi var 12, men det var lugnt. Sarah skrämde mig t.ex. genom att bara stanna mig med armarna from nowhere och jag svarade med att reflexmässigt göra värsta ninjamovet. Haha first time det hände. 
 


Namn
Kom ihåg mig till nästa gång

Din mailadress (visas ej)

Bloggadress

Kommentar