- Jessica - Utbytesstudent i Virginia

Nästintill perfektion

Jag får ångest av att reflektera över hur perfekta de senaste veckornas skoldagar har varit.Jag är verkligen så lycklig här nu att det är heartbreaking att behöva tänka på att det inte alls är lång tid kvar i skolan nu. Och extra tråkigt när jag precis kommit närmare lite nya vänner här på senaste tiden. En del av mig vill stanna här för alltid och en del av mig vill hem till stället som är mitt hem på riktigt och där alla andra som jag tycker så mycket om finns. 
 
 
När jag tänker på att jag måste hinna ta bilder med alla braingar från skolan så jag har något att sätta upp på min vägg hemma för varje person här, då inser man att det är början på slutet. Jag antar att en del av det ändå är att det är slutet så att jag uppskattar allting ännu mer, försöker ta vara på tiden ännu mer och bara inte bryr mig sådär jättemycket om andras uppfattning utan bara kör på. Som idag när vi hade en annan lunch (annat schema denna vecka pga SOLs) och jag hade lunch med Sofie, Ariel, Daya, Johanne, Cornelia och Sarah och vi satt ute och åt vår lunch (trots att det egentligen är seniorprivilege). En sådan sak gjorde mig bara så glad.
 
 
Eller som att jag pratade bort det mesta av journalismlektionen med Sarah och Tyler. Och sedan hade en rolig diskussion om allt från resa i Europa till Amerikansk politik (lol Sofie som satt bakom oss slängde in Obamacare för att stir things up och såklart ökade diskussionsnivån ett snäpp haha) med Tyler och två andra tjejer i min klass. I början höll jag en rätt låg profil med politiska åsikter och sånt men nu är det inga problem. Det kan såklart skapa världens diskussion men det är bara roligare att diskutera på riktigt och jämföra än att bara vara peoplepleaser och hålla med trots att man inte tycker så egentligen bara för att inte skapa controversity.
 
 


Namn
Kom ihåg mig till nästa gång

Din mailadress (visas ej)

Bloggadress

Kommentar