- Jessica - Utbytesstudent i Virginia

Roller skating

Jag fortsätter med punktformatet nu när jag skriver om resten av min mysiga fredag, för det känns som det funkar ändå.
 
- Efter skolan så gick jag och Cornelia hem till mig och hämtade pengar och sedan vidare till Carabou coffee för att möta upp Johanne, och sedan satt vi där ett par timmar och fikade. När Cornelia skulle hem följde jag med Johanne nästan till hennes hus och gick sedan tillbaka hem. 
 
- Precis när jag satte mig i soffan så kom min värdpappa och sa att jag hade fått ett paket. Guess what? Det var min prom dress! De var så otroligt snabba så det är ju underbart. Jag var jättenervös att testa den för om den var för liten så skulle ju jag vara screwed. Men åh, den passade relativt bra ändå! Den är bara lite för stor, men det är ju bättre med lite stor än för liten. För stor kan man ju fixa, så jag var himla glad. Och klänningen är himla fin i verkligheten också och inte bara på bild. 
 
- Efter jag åt lite snabb middag så blev jag upphämtad av Johannes värdmamma och så åkte hon, jag och Sofie till roller skate rinken i Manassas. Har aldrig gjort det förut (men kul att testa för det har varit på min bucketlist) och även om jag var asdålig i början så gick det framåt och blev bättre och bättre. Kunde ändå hålla samma fart som de andra oi slutet och ramlade bara en gång (typ en minut efter att jag började åka) så kände mig stolt ändå haha. Tog inte sådär jättemycket bilder, Johanne tog mer så kan visa dem också när jag fått dem. Jag var mer fokuserad att inte ramla igen än att ta kort och så ute när vi åkte. Roligaste var typ när en som jobbade där kom fram på sina egna roller skates och sa att man inte kunde ha mobilen där, som att det är samma princip som text and driving (förstår ju dock varför de har den regeln).
Kändes väldigt amerikanskt det här. Lokalen hade i alla fall Laser tag, spelhall, restaurang och så självaste roller skate rinken också såklart.
Vi tyckte skorna var rätt coola ändå.
Försöker hålla balansen, då jag fortfarande inte vant mig vid dessa konstiga skor haha.
Excited att börja åka var vi här.
Efter en timmes åkande var vi lite trötta och Johanne var hungrig så blev ett stopp på chick-fil-a. Hon äter sina nuggets med stil den där.


Namn
Kom ihåg mig till nästa gång

Din mailadress (visas ej)

Bloggadress

Kommentar