- Jessica - Utbytesstudent i Virginia

Varm majmånad, vänner och fotografiprojekt

Antar att ni inte har såhär varm början av maj hemma i Sverige? Idag var det 29 grader ute och det var så jäkla varmt alltså. Nästa vecka ser det ut som det kan bli ännu varmare också. Ovan vid bättre än svenskt sommarväder i maj redan, men det är ju skönt med varmt väder efter vintern i alla fall.
Jag och Sofie på flumhumör så vi bara satt och skrattade hela journalismlektionen och så flätade vi varandras hår också, börjar bli standard med det på den lektionen nu haha.
Selfies från förra fotografilektionen. Kommer inte ihåg varför vi tog kort med amerikanska flaggan, men tror det var lite ironiskt då Ariel inte är så patriotisk som en del andra här haha.
Efter att jag och Johanne tog en tur till Orange leaf och åt lite frozen yogurt  gick jag hem i hettan igen och efter någon timme gick jag över en sväng till Marine också (älskar att jag bor nära en hel del av mina kompisar nu, så underbart bra och smidigt att hitta på saker). Hon tog bland annat denna bild på mig till ett fotoprojekt och vi pratade en stund. Sedan har jag bara suttit hela kvällen med franska läxor, idag var det sinnessjukt mycket bara.
Min andra bild för imorgon som är för kontrast. Åh, tycker dessa blommor är så fina!
Målade mig så det skulle se ut som jag blivit misshandlad för att då portray scandal. Blev helt okej när jag inte är någon sminkexpert och hade limted access till sminkgrejer ändå.
 
Imorgon är det fredag, ska bli skönt och på lördag är det ju prom. Oh my god liksom. Så snabbt tiden kommer och försvinner alltså. Våren går verkligen hur snabbt som helst på ett utbytesår.


Namn
Kom ihåg mig till nästa gång

Din mailadress (visas ej)

Bloggadress

Kommentar