- Jessica - Utbytesstudent i Virginia

When in Cococay, Bahamas

Jag och Hope made a new friend på ön. Haha, det fanns massor av dessa. Den här satt bara på den här kanten och brydde sig inte alls om man var nära eller att det var människor runt omkring.
Detta vattenland gjorde de reklam för på kryssningen att det var Bahamas största vattenland och ruschkanor. Så kommer man hit och bara "jaha om detta är allt och ändå är det största, så är det nog inte så konstgt eftersom att Bahamas är väldigt litet också". Snacka om att få det att låta hur stort och underbart som helst, så finns det två ruschkanor liksom.
Jag och Hope gick till de små marknadsstånden som utgjorde den lilla privata öns centrum. Mitt mål var att hitta en t-shirt så jag i alla fall skulle kunna bada och ändå skydda främst axlarna men även resten av kroppen som gick.
Mission accomplished! Hittade en som jag faktiskt tyckte var fin ändå, mycket snyggare än alla andra som fanns. Så här låg vi sedan och latade oss i skuggan med varsin bok innan vi tog ett dopp och stannade i det turkosa vattnet ett bra tag.
 
Vårt kryssningsfartyg: Grandeur of the Seas.
På kvällen visades Gravity på den stora skärmen vid poolen så vi gick upp och la oss i solstolarna och tittade. Skulle varit mycket mysigare bara om det inte var så att det blåste så mycket och gjorde det så kallt.


Namn
Kom ihåg mig till nästa gång

Din mailadress (visas ej)

Bloggadress

Kommentar