- Jessica - Utbytesstudent i Virginia

When in Nassau, Bahamas

Alltså kan någon säga drömfrukost? Bagel med cream cheese, french toast och chocolate chip pancake med jordgubbar och persikor, wienerbröd och äppeljuice. Detta var sista kryssningsfrukosten så jag slog minsann på stort.
Nassau tidigt på morgonen när det var grått och molningt fortfarande.
Efter att vi åkt en halvtimme från hamnen så kom vi fram till detta, där vi skulle göra vår submarine utflykt.
Här snackar vi otroligt fint turkost vatten alltså. Man kände ju för att bara hoppa i direkt liksom, men sedan så fick vi ju höra att hajområdet fanns inte alls långt ifrån där vi var och försvann ganska snabbt suget att hoppa i.
Jag önskar att jag hade bilder från utflykten, från när vi var nere i den lilla submarinen för det var så galet häftigt alltså. Det var en aning konstigt med trycket i öronen först, men efter man vant sig var det så kul. Allt kändes så otroligt nära, som att man kunde röra korallrevet med foten. Såg en hel del fiskar, både långt ifrån och nära. Såg även en stingrocka under mig vilket fick mig nästan att freaka ur lite, men den såg rätt långt ifrån ut där vilket betydde att den var bra mycket längre ner än vad det såg ut. De andra grupperna såg också en (ofarlig) haj under deras tur i vattnet också. Annars så snorklade vi runt båten när vi väntade på att få komma ner i vattnet. Min submarin var dock lite seg, gick inte helt att styra till vänster, så en av dykarna som var med gruppen (fanns massa så man kände sig trygg hela tiden) fick putta på mig lite när vi körde tillbaka till båten och styra mig lite haha. Annars körde jag typ bara i en cirkel när jag skulle försöka vända.
Atlantishotellet! Önskade att vi hade haft tid att åka över till ön och kollat runt på hotellet och allt de har på ön, för det är många väldigt coola grejer.
 
Selfie med Atlantis var ju bara ett måste kände jag.
Båten brevid hade en vattenpark vid poolen, tyckte jag var lite coolt och hade gärna velat testa det en eller två gånger.
På kvällen blev det en show med både dans och sång. De hade hemskt fula kläder bara så jag satt och skrattade som bara den åt det. Mannen här över liksom. Fransar, leopard, djup urringning och väldigt fula spetsiga skor. Jag dör.
Dagarna efter Bahamas var det väldigt grått, regnade och var lite stormigt en dag på havet när vi var på väg tillbaka till Baltimore. Bra dock att de hade massvis med underhållning både på dagen och kvällen. Här lärde sig människor dansa Michael Jacksons Thriller. Tyvärr kom jag för sent för att vara med, men det var kul att kolla ändå. Efter detta var det magdans som undervisades.
Sista dagen var det World's sexiest man på båten. Gud vad jag skrattade här alltså. Vissa var bara så pinsamma med sina danser och svar på frågor (han i gula tröjan som kom delad etta med mannen i svarta shorts fick frågan vad han skulle förbättra om han var president och han skrek "free sex, free sex, free sex". Han kanske kammade hem pityvoterna där. Han var underhållande i alla fall, om än lite konstigt sådär) medan vissa gick all in. 
Sista kvällen blev det avslutningsshow, där en del som jobbade på båten kom in med deras flaggor bland annat.


Namn
Kom ihåg mig till nästa gång

Din mailadress (visas ej)

Bloggadress

Kommentar